Trouwlocatie Nijmegen

Trouwlocatie Nijmegen

Op locatie

Summum Wedding is op twee vaste locaties werkzaam als weddingplanner en bloemstylist: Het Witte Kerkje Nijmegen voor jullie trouwceremonie en Parc Buitengewoon voor jullie (festival) weekendbruiloft. Daarnaast zijn reizen wij met liefde het land rond om het bloemwerk of de gehele dag te verzorgen.

Jullie locatie

Hebben jullie een locatie zonder officiële trouwvergunning op het oog? Roep gerust onze hulp in! We pakken de communicatie op met de eigenaar  en regelen de formele kant, zoals de aanvraag van een trouwvergunning. Op de dag zelf zullen we de locatie samen met de cateraar omtoveren naar jullie droomlocatie. Geheel naar jullie wens en in jullie stijl.

Mooiste Nijmeegse trouwlocatie

Jullie dag

De missie van de weddingplanner is het creëren van jullie mooiste dag. Een goede voorbereiding is dan ook echt het halve werk. Samen met de weddingplanner maken jullie een opzet voor de dag, dit zal later in een draaiboek verwerkt worden.

De weddingplanner ontfermt zich over jullie en jullie gasten, zodat het niemand aan iets ontbreekt. Samen maken we jullie trouwfeest een dag om nooit te vergeten!