Over ons

Het gezicht achter Summum

Wat leuk dat je bij Summum Wedding terecht bent gekomen!

Mijn naam is Floor, moeder van twee dochters en woonachtig in een bosrijk gedeelte van Nijmegen.

Ik ben opgeleid in een ziekenhuis op een operatiekamercomplex waar ik 20 jaar als coördinator heb gewerkt. Hier heb ik mijn organisatietalent mogen ontdekken en heb ik mezelf leren kennen als stressbestendig.

Ik vind niets leuker dan alles in goede banen te leiden. Ik houd ervan om ideeën te vangen in een totaalplaatje en heb deze snel in het vizier. Communicatie is voor mij een speerpunt, duidelijkheid creëren zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is vind ik een belangrijke voorwaarde. Doordat ik een restaurant heb gehad, heb ik de nodige ervaring in horecaland. Hierdoor weet ik van wanten als het gaat om de catering en alles wat erbij komt kijken. Ook zie ik snel wat er bij jullie past, bij wie ik zijn moet en kan ik op de dag zelf snel schakelen tussen de betrokken partijen.

Liefde

Alles is liefde. Waar ik blij van wordt, zijn bruidsparen waar de liefde vanaf spat. Die de voorbereidingen net zo leuk vinden als de dag zelf. Trots zijn op elkaar en zichzelf als stel. De liefde willen vieren met de mensen die ze daar het liefst bij willen hebben. Die hun bruiloft niet vieren zoals het hoort, maar zoals het bij hen past. Voor mij is er niets mooiers om dit te begeleiden en hier deel van uit te maken.

Het is erg belangrijk voor mij dat jullie de dag van jullie leven hebben. Mijn taak om dit te verwezenlijken neem ik dan ook heel serieus!

Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten en plan graag een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek in.