Over ons

Het gezicht achter Summum

Wat leuk dat je bij Summum Wedding terecht bent gekomen!
Mijn naam is Floor, moeder van twee dochters en een zogenaamde creatieve duizendpoot. Volgens zeggen ben ik een nuchtere aanpakker die weet wat ze wil en geen blad voor haar mond neemt.
Hoewel ik al 20 jaar op het operatiekamercomplex in het ziekenhuis werk, als assistent en coördinator, heb ik ook de nodige ervaring in ondernemersland. Zo heb ik een restaurant gehad in Nijmegen-Oost en ben ik zzp-er in de bloemenstyling.
De passie voor ondernemen blijft altijd aanwezig en wanneer ik eenmaal weet wat ik wil ga ik ervoor. Dus nu ook met Summum!

Ervaring

Tijdens mijn werk op de OK in het ziekenhuis heb ik mezelf leren kennen als stressbestendig. Als dagcoördinator op het operatiekamercomplex heb ik mijn organisatietalent mogen ontdekken. Ik vind niets leuker dan alles in goede banen te leiden. Ik hou ervan om ideeën te vangen in een totaalplaatje en heb deze dan al snel in het vizier. Communicatie is voor mij een speerpunt, ik hou ervan als iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Dat is voor mij ontzorgen.
Door mijn horeca-achtergrond kan ik goed met jullie meedenken wat er bij jullie past, heb ik de juiste contacten en kan ik op de dag zelf snel schakelen.

Summum is voor mij de perfecte combinatie van zowel mijn ervaringskunde en talent, als ook mijn missie en passie. Want wat vind ik het een geschenk om anderen de dag van hun leven te bezorgen. Ik hou ervan om alles tot in de puntjes te regelen, mijn creativiteit te laten uitspatten en de ander te zien genieten van alle liefdesmagie. Voor mij is het het allerbelangrijkste dat jullie de dag van jullie leven hebben en ik zal alles op alles zetten om dit te verwezenlijken.