Bruiloftstyling

Styling van een bruiloft

Bij Summum zijn het de details die er toe doen. Waarom? Als de details in orde zijn, kan de magie ontstaan. Denk aan kleur, bloemen, muziek en licht, binnen én buiten. Allemaal facetten die jullie dag uniek maken. De weddingplanner van Summum helpt jullie met deze keuzes en zorgt op de dag zelf dat het tot in de puntjes geregeld is.

Samen

Voor de grote dag gaan we samen aan tafel om jullie wensen en ideeën betreft de bruiloftstyling te inventariseren. We kijken naar de locatie en zoeken naar de meest passende ideeën. Summum biedt een breed assortiment aan producten en mogelijkheden. Denk aan droogbloemen en eucalyptus, geplaatst in de mooiste vazen. Of misschien willen jullie een bloemenwolk boven de dinertafels, of bankjes met schapenvellen. Tipitentjes in het gras, vintage kleden, teilen van zink met drijfkaarsen en bloemen of ontelbare lichtjes. Het is allemaal mogelijk.
En om het nog makkelijker te maken krijgen jullie een brochure mee over onze unieke Summum bruiloftstyling. Kiezen was nog nooit zo makkelijk!

Bloemen

Bloemen mogen niet ontbreken op een bruiloft. Ook de bloemstukken worden door Summum zelf verzorgd. Wij werken altijd met seizoens-bloemen, zo vers mogelijk. Uiteraard spelen we in op jullie wensen, en zorgen we ervoor dat de sfeer die jullie aanspreekt wordt neergezet: kleurrijk, romantisch, klassiek of juist alles spierwit.

Eigenaresse Floor is jullie persoonlijke bloemenstylist. Met haar kundigheid zul je ervaren dat niets te gek en niets teveel is. Ze creëert de mooiste backdrops en heeft oog voor ieder detail. Bloemstukken, veldboeketten, bloemenwolken- en slingers of hét trouwboeket, bij haar zijn al jullie wensen in goede handen.