Bruiloftstyling

Styling van een bruiloft

Bij Summum zijn het de details die er toe doen. Waarom? Als de details in orde zijn, kan de magie ontstaan.

Denk aan kleur, bloemen, muziek en licht, binnen én buiten. Allemaal facetten die jullie dag uniek maken. Ik kan  jullie helpen met deze keuzes en zorg op de dag zelf dat het tot in de puntjes geregeld is.

Samen

Voor de grote dag gaan we samen aan tafel om jullie wensen en ideeën betreft de bruiloftstyling te inventariseren. We kijken naar de locatie en zoeken naar de meest passende ideeën. Summum biedt een breed assortiment aan producten en mogelijkheden. Denk aan droogbloemen en eucalyptus, geplaatst in de mooiste vazen. Of misschien willen jullie een bloemenwolk boven de dinertafels, of bankjes met schapenvellen. Tipitentjes in het gras, vintage kleden, teilen van zink met drijfkaarsen en bloemen of ontelbare lichtjes. Het is allemaal mogelijk.

En om het nog makkelijker te maken krijgen jullie een brochure mee over de unieke Summum bruiloftstyling. Kiezen was nog nooit zo makkelijk!

Bloemen

Bloemen mogen niet ontbreken op een bruiloft. Ook de bloemstukken worden door Summum zelf verzorgd. Ik werk altijd met seizoens-bloemen, zo vers mogelijk. Uiteraard speel ik in op jullie wensen, en zorg ik ervoor dat de sfeer die jullie aanspreekt wordt neergezet: kleurrijk, romantisch, klassiek of juist alles spierwit.

Ik ben jullie persoonlijke bloemenstylist. Met mijn kundigheid zul je ervaren dat niets te gek en niets teveel is. Ik creëer graag de backdrop die jullie in gedachte hebben en heb oog voor ieder detail. Bloemstukken, veldboeketten, bloemenwolken- en slingers of hét trouwboeket, bij mij zijn al jullie wensen in goede handen!